Activiteiten
Genieten in en aan het water
Wie van water houdt, heeft de juiste B&B gekozen. Naast ons eigen verwarmd zwembad, zijn er tal van mogelijkheden voor waterrecreatie in de onmiddellijke omgeving.

MEER INFO
Fietsen naar hartenlust
Spring de fiets op en doorkruis de regio langs een oneindig netwerk van fietsknooppunten. Onze regio is de ideale biotoop voor de recreatieve en de sportieve fietser. Geen wonder dat heel wat straffe fietsers Kempense roots hebben. Er is een fietsenstalling voorzien met reparatie materiaal en mogelijkheid tot opladen.

MEER INFO
Lekker cruisen met de scooter of motor
Verken de regio zonder een druppeltje zweet te laten. Met de scooter of motor kan u de wijde wereld in trekken en genieten van al het moois en lekkers dat onze regio te bieden heeft.

MEER INFO
Tennis
Voor de tennissers zijn er heel wat mogelijkheden in de buurt. Geen enkel excuus om het sporten te laten als u bij ons op bezoek bent.

MEER INFO
Golf
Zin om aan uw handicap te werken? Dan is Kempense Golf Club met zijn 18 holes the place to be.

MEER INFO
Wandelen
Onze regio is een mekka voor de wandelaar. In de omgeving vindt u heel wat mooie wandelroutes. Trek uw wandelschoenen aan en geniet van de natuur!

MEER INFO
Zweefvliegen
Bekijkt u de regio liever vanuit de lucht? Dat kan! Bij Aeroclub de Keiheuvel kan u terecht voor meer info.

MEER INFO
Molse meren
De regio is bezaaid met prachtige plassen, meren en kanalen. U kan er naar hartenlust wandelen, zwemmen, duiken, zeilen, vissen of heerlijk wegdromen op een bankje langs de oevers.

MEER INFO
Restaurants
Een ruim aanbod van smaakvolle restaurants maakt het plaatje compleet. Van een snelle hap tot tongstrelende gastronomie, u vindt het allemaal in de onmiddellijke omgeving. Informeer zeker ook even bij uw gastheer en gastvrouw. Met hun jarenlange horeca ervaring weten zij de beste adresjes in de regio.

MEER INFO