Over ons
Over ons

De plannen voor een grondige verbouwing en renovatie van onze landelijke woning gaan al heel wat jaren terug. Om ideale omstandigheden te creëren voor onze gasten hebben we het dan ook grondig aangepakt. Ondertussen kunnen we u heerlijk laten overnachten in onze B&B met 5 verzorgde, gezellige en goed uitgeruste kamers of je kan er ook voor kiezen om in onze vakantiewoning te verblijven.

De rustige ligging, overal vlakbij, maar toch een beetje afgezonderd is één van de grote troeven. Die wilden we graag met onze gasten delen.

Toen ik 12 jaar geleden besloot om uit het hectische horeca-leven te stappen, begonnen er weer meteen andere plannen op te borrelen. Ik verkocht mijn goed draaiende horeca-zaak en gooide me met veel overgave op andere zakelijke uitdagingen. Iets wat ik vandaag nog steeds doe.
Maar mensen verwennen en soigneren zit nu eenmaal in ons bloed. Dat is ‘de aard van het beestje’ zeggen ze wel eens in de Kempen. Een paar jaar geleden besloten ik en Livy al dat we ooit een B&B wilden starten. En toegegeven, nu het zover is, voelen we ons als een vis in het water. Voor onze kinderen is het ook vooral spannend hoe alles zal verlopen.

Wij willen dat onze gasten zich thuis voelen in B&B Rosselaer en ondergedompeld worden in een warme en huiselijke sfeer. Met respect voor privacy, maar in alle spontaniteit en in een gastvrij kader waarin u zich volledig op uw gemak voelt.

In onze regio is vanalles te doen, van sport tot cultuur, van natuur tot gastronomie. We staan paraat met tips en ideeën, als trotse ambassadeurs van onze regio. Bekijk op de activiteitenpagina al een greep uit de vele activiteiten in de onmiddellijke omgeving.