Troeven
Verwarmd zwembad

Heerlijk ontspannen of flink baantjes trekken? Dat kan in ons verwarmd buitenzwembad. Het zwembad staat het hele jaar door ter beschikking van onze gasten, geniet ervan!

Verhuur Elektrische Fietsen

Houdt u van zorgeloos cruisen door idyllische landschappen? Bij B&B Rossselaer zijn er 2 elektrische fietsn beschikbaar om in stijl op verkenning te gaan. Voor 40 euro/fiets kan u hele dag rond toeren. Geef toe, klinkt verleidelijk, niet?

Rustige ligging

B&B Rosselaer is rustig gelegen, buiten het centrum, in een doodlopende straat, temidden van het groen. U kan bij ons genieten in een oase van rust, terwijl u de perfecte uitvalsbasis hebt om de regio te verkennen. In een mum van tijd kan u de bossen, het stadscentrum of het nachtleven induiken. Voor ieder wat wils.

Smakelijk eten

Lekker eten is onze passie, altijd al geweest.

Allergieën

Aarzel zeker niet om ons op voorhand uitvoerig te informeren over eventuele allergieën. Bij Rosselaer weten we maar al te goed dat allergieën geen lachertje zijn. We informeren u grondig en zoeken graag met u mee naar gepaste, smakelijke alternatieven.

Authentieke confituren

Onze confituren worden op ambachtelijke wijze door onszelf met liefde gemaakt.
We gebruiken vruchten uit onze tuin, aangevuld met de smakelijkste streekproducten. Kom ze testen en proef het verschil! 100% natuurlijk, 100% Rosselaer.

Ontbijt als een keizer(in)

Dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, hoeven we u vast niet meer te vertellen. U kan bij ons heel uitgebreid ontbijten en genieten van verse streekproducten. Ontbijten kan vanaf 07u00 tot 10u00 en is inbegrepen in de prijs.

Ontbijten zonder verblijf mogelijk!

Je kan ook komen ontbijten zonder overnachten voor de prijs van € 30 per persoon of €35 per persoon met een glaasje prosecco. Cadeaubonnen zijn beschikbaar als geschenk!

Voorwaarden

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom zijn er enkele basisregels om de lieve vrede te bewaren.

Verboden te roken

In B&B Rosselaer is binnenshuis roken verboden, zowel op de kamer als in de ontbijtruimte. Dit geldt zowel voor gewoon sigaretten als voor elektronische rookapparatuur. Wilt u toch graag even roken, dan kan u ondertussen genieten van de frisse lucht op het terras.

Huisdieren zijn niet toegelaten in B&B Rosselaer.

Hoewel we grote dierenvrienden zijn, kunnen we ze niet toelaten in onze B&B.

Respecteer de rust

We dragen rust en privacy hoog in het vaandel zodat u optimaal kan genieten. Op nachtlawaai, wild feestgedruis en luide muziek zitten onze gasten niet te wachten.

Betalen met bankkaart

U kan bij ons betalen met de bankkaart. U hoeft zich dus alvast niet te bekommeren om contant geld want B&B Rosselaer beschikt over bancontact.

Privéparking & Fietsenstalling
U kan uw wagen parkeren op onze privé parking. Uw wagen staat vlakbij, veilig en wel, voor optimaal comfort. Er is ook afgesloten fietsenstalling beschikbaar met laadpunten om uw fiets veilig te bewaren.